# Mono assembly instructions

Når du skal feste fylleren er det obligatorisk med hansker. Det kan være skarpe kanter som kan føre til kuttskader, samtidig som hanskene hindrer fingeravtrykk på de rustfrie ståldelene.
drawing


Inkludert i esken:
drawing


Her ser du hvordan fyleeren kommer i eksen. Brukeren må montere de rustfri rørerne på slangene og montere rør- og boksholderen.
drawing

Fest rørholderen med de inkluderte M4*5mm skruene:
drawing


Fest skumputen til slangeholderen. Hullet i midten av skumputen og slangeholderen skal være over hverandre:
drawing


Tre slangene ca 10mm inn på rørene. Det er den flate enden som skal inn i slangen.
drawing


Det brede røret skal på høyre side, og slangen skal festes på den tynne enden. Det tynne røret skal på venstre side. Når du skal feste slangene over de rustfrie stålrørene er det viktig å ikke dytte eller presse enden av røret mot kroppen, da dette kan føre til skade hvis den sklir. For en lettere montering kan du smøre rørene med kaldt, rent vann. Varmt vann vil ikke gjøre slangen enda mykere.
drawing


Posisjoner rørklemmen over rørene:
drawing


Før rørklemmene opp mot rørholder braketten. Her vil du måtte dytte på rørklemmen fra undersiden og opp, og den sklir på plass. Skumputen vil bli komprimert for å skape støtte til rørene.
drawing


Hvis du skal benytte fylleren med bokser må du feste med bokseholderen. Hvis du kun skal fylle flasker trenger du ikke å gjøre dette.
drawing


Avstanden mellom monteringshullene er 55mm. Duofiller Mono skal festes i en stående posisjon på vegg el.l. Duofiller Mono har ikke VESA hullfester som Duofiller G2.
drawing


drawing


Plugg inn slangene, strømtilførsel og CO2-slangen:
drawing


CO2-slangen er ikke inkludert, men det følger med en 3/8'' pushfit til 1/4'' slangenippel.:
drawing


Max CO2 trykk er 3psi eller 0,2 bar. Bruk alltid egen regulator til CO2 trykk. CO2-regulatoren er ikke inkludert. Det er to typer slanger som følger med; bruk den tynne for høykarbonert øl, og den tykke (OD 1/4’’) for vanlig øl.
drawing


Koble slangene til et fat. Makstrykket er 20psi eller 1,4 bar. Vær oppmerksom på at det ikke følger med fatkobling.
drawing


drawing